Výsledky Mr. Olympia 2009
1. Jay Cutler
2. Branch Warren
3. Dexter Jackson
4. Kai Greene
5. Phil Heath
6. Victor Martinez
7. Ronny Rockel
8. Toney Freeman
9. Hidetada Yamagishi
10. Moe Elmoussawi
11. Melvin Anthony
11. Silvio Samuel
13. Gustavo Badell
14. Dennis James
15. Markus Rühl
16. Troy Alves
16. Darrem Charles
16. Martin Kjellström
16. Bill Wilmore
16. Dennis Wolf
16. Joel Stubbs
16. Mike Kefalianos
16. Ahmad Haidar
Vložení komentáře | údaj označený hvězdičkou vždy zadejte
blbost proč nemá co dělat na olympii ? sleduju jeho skoro každej trenink nevidím duvod ho nevidět v top 10.. zatim se se mu jeho roky nikam nepodepsali, akorád nezvedá to co zvedal dřív, tvrdil. www.kulturistika.com tam sleduju jeho treninky..
Jay
Hodně nasekanej:-))))
filip: Ronnie bude zveličenej jen kuli svý slávě z dřívějších let a rozhodčí ho tak budou i hodnotit ... nemá tam už co dělat .. nějaký exhibice, prosim, ale tohle ne
nezapomeňte že příští rok bude závodit i ronnie coleman
tom: to je jasný, ale rozhodně bych nechtěl takhle vypadat :-) potřást si s nim rukou tak si nechám udělat odlitek abych měl památku :-D
S tim Greenem souhlasím. Podle mojeho vkusu, vypadá fakt dobře. Rozhodně bych chtěl někdy stát vedle někoho takhle obrovskyho. Fotky jsou sice fajn, ale osobně to bude určitě o něčem jinym....
zmoto: myslíš, že sype jenom on? :-) on narozdíl od obhájce něco udělal proto, aby vypadal jinak, vypadal vyrýsovaně,víc v objemu a symetricky, kdežto dexter byl jen o trochu víc objemnější ... a konkurence ... můj osobní názor je, že pokud se Branch dostal takhle vysoko, už se tam nikdy nedostane a příští rok ještě jay obhájí titul, ikdyž s velkym štěstím, poté už soutěžit nebude a první trojka bude : Phil Heath, Victor Martinez a Kai Green
Vypadá famozně, ale byly tam i jiný skvělý závodníci, kteří možná by mohly Cutlerovi i konkurovat.
jay letos vypadal opravdu úchvatně .. ta vyrýsovanost, symetrie a objem, prostě si to zasloužil :-) Dexter přišel s tim samým :-)
jay si to zasloužil,dotáhl formu k dokonalosti.Branch a neznamí chlapík??to zase ne,mrkni se na pár vyšších soutěží nazpět,ale určitě překvapil
Hej ale učesat se fakt mohl. Se za deset let podivá na svou fotku z Olimpie a zastydí se:-)
Je fakt, že Cutler byl v životní formě, takhle jsem ho ještě neviděl. vypadal dokonala. Ostatní závodníci byli také ve skvělé formě.
dival sem se na přimej přenos bylo to něco skvělího jay už to měl odzačatku v kapse branch vyhral o bod nad dextrem, hold tento ročník byl o mohutnosti a né o estetičnosti. Jinak jay muj favorit.
Plně stebou souhlasim. Že by Branch skončil na 2. místě to bych fakt nečekal. Jay vypadal fakt skvěle.
Cutler is winner
Věřil jsem mu, vědeěl jsem že b¨vyhraje. Letos měl životní formu. Ikdyž konkurence bylůo fakt velmi dobrá. Branch Warren opravdu překvapil, neznámí chlapík, který je na 2. místě. To je tedy fakt bomba...