Iris Kyle je vítězkou Ms. Olympia pro rok 2004 a 2006. Letos potvrdila svojí výbornou formou, že je nejlepší kulturistickou závodnicí světa! Letošním vítězstvím získala již třetí titul Ms. Olympia.
Loňská vítězka Ms. Olympia Yaxeni Oriquen skončila až na třetím místě za Dayanou Cadeauou.
Vložení komentáře | údaj označený hvězdičkou vždy zadejte
jerry
26.03. 13:03
jde vůbec o zdraví a krásu? líbila se mi vždy kulturistika, trochu jsem se o ni i snažil ale když vidím tohle, tak to je vážně víc než hustý. ať chlapi nebo ženské, obojí mi připadá jak stažený králík. kam to až může dojít, copak nemá lidské tělo žádné hranice a jedná se o zdravou výživu, kdyždo sebe každý z těch borců háže po kilech proteiny a steroidy jak by smet? co vy na to, nadšenci "svalů"?
david
28.05. 11:05
no
co to je zenska nebo chlap to je prehnany
vitez.7
05.06. 01:06
ble
Teda, nechtěl bych vidět, kdyby se svlíkla úplně. Komu se tohle sakra líbí?! Se vsadim, že ona doma nemá ani zrdcadla, aby se na sebe nemusela koukat.
WPC PROTEIN 80 - 1kg
WPC protein se vyznačuje dobrou stravitelností a kvalitním spektrem aminokyselin, což z něj dělá vysoce účinný proteinový přípravek. Cena: 339 Kčlevne-proteiny.cz
OVESNÁ KAŠE - 1kg
Ovesná instantní kaše je bohatým zdrojem komplexních sacharidů, které vám dodají potřebnou energii hned po ránu nebo kdykoliv během dne formou svačiny. Cena: 165 Kčlevne-proteiny.cz
MASS GAINER - 1kg
Sacharidové přípravky – gainery jsou dobrým pomocníkem pro ty, kteří se snaží zvýšit objem svalové hmoty. Cena: 230 Kčlevne-proteiny.cz
CREATIN - 1kg
Za posledních 20 let se Creatin stal opravdovým fenoménem mezi špičkovými kulturisty. A tak by jste jeho účinky při budování svalové hmoty měli také vyzkoušet. Cena: 390 Kčlevne-proteiny.cz
Iris Kyle je vítězkou Ms. Olympia pro rok 2004 a 2006. Letos potvrdila svojí výbornou formou, že je nejlepší kulturistickou závodnicí světa! Letošním vítězstvím získala již třetí titul Ms. Olympia.